Keidagen Lochem 2014

Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni is het stadje Lochem in de Achterhoek het domein van de 28e editie van de Keidagen Lochem (2015: klik hier): vijf dagen muziek, theater en feest op de Keidagen, dat bekend staat als ‘het niet te missen altijd geweldige feest’, ieder jaar rond Hemelvaartsdag. Bekende bands treden op in de feesttent op de Kleine Markt, op de Grote Markt staat de jaarlijkse kermis en er zijn evenementen voor jong en oud.

Donderdag is het centrum het domein van straattheater, vrijdagmiddag is er kindertheater in de feesttent en zaterdag staat de grote braderie in het centrum.  Zondagochtend wordt afgesloten met Ronnie Ruysdael. Op sportief gebied vindt zaterdag het jaarlijkse Keistad Klootschiettoernooi plaats. Dat gebeurt met een ‘kloot’, een met loden pinnen verzwaarde houten bal. Wie een wandelparcours in zo min mogelijk worpen aflegt, is de winnaar. Dan is ook de 54 meter hoge toren van de St. Gundulakerk te beklimmen. Vanaf deze toren heb je een prachtig uitzicht over de wijde omgeving van Lochem.

Lees ook:Keidagen Lochem 2013
Lees ook:Keidagen Lochem 2015
Lees ook:Woensdag 4-zondag 8 mei: Keidagen Lochem 2016
Lees ook:Keidagen Lochem 2017
Lees ook:Keidagen Lochem 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>