Keidagen Lochem 2013

Woensdag 8 mei 2013 beginnen de Keidagen Lochem (2014: klik hier): tot en met zondag 12 mei bruist het Achterhoekse stadje tijdens de 27e editie van de  Keidagen, dat bekend staat als ‘het niet te missen altijd geweldige feest’, ieder jaar rond  Hemelvaartsdag. Bekende bands treden op in de feesttent op de Kleine Markt, op de Grote Markt staat de jaarlijkse kermis en er zijn evenementen voor jong en oud. Donderdag is het centrum het domein van straattheater en kindertheater, vrijdagmiddag van de boekenmarkt en zaterdag van de grote braderie.

Zondagochtend is het in Lochem Frühshoppen geblazen, met een gastoptreden van de Gebroeders Ko. Op sportief gebied vindt zaterdag het jaarlijkse Keistad Klootschiettoernooi plaats, met de prijsuitreiking in de feesttent op de Kleine Markt. De 56 meter hoge kerktoren van deGrote Kerk in het centrum nodigt uit om de 172 treden te beklimmen en als beloning voor de inspanning te genieten van fraaie vergezichten.

Lees ook:Keidagen Lochem 2014
Lees ook:Keidagen Lochem 2015
Lees ook:Woensdag 4-zondag 8 mei: Keidagen Lochem 2016
Lees ook:Keidagen Lochem 2017
Lees ook:Keidagen Lochem 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>