North Sea Round Town 2014

Van 11 tot en met 13 juli strijkt North Sea Jazz opnieuw neer in Ahoy Rotterdam, maar vanaf vrijdag 27 juni kan de havenstad alvast genieten van de negende editie van North Sea Round Town (2015: klik hier). Het is de opwarmer van het North Sea Jazz weekend, een muzikale ontdekkingsreis door de havenstad. Tot en met 13 juli zijn er op allerlei locaties exposities, conferenties, masterclasses, lezingen, afterparty’s en optredens. Intieme huiskamerconcerten, jammsessies op pleinen, optredens in horecazaken en uitbundige shows in onder meer Lantaren/Venster en BIRD.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juni is de aftrap op de Kop van Zuid tijdens de Jazzdag, wanneer aanstormend talent van zich laat spreken. Vrijdag zijn de winkels tot 23.00 uur open, tijdens Rotterdam Laat Open, als ‘havenstedelijke tegenhanger’ van de Shopping Night in Den Haag. Zondag 29 juni is het jaarlijkse Kid Dynamite Jazz Festival in Katendrecht: in de jaren ’30 en ’40 hét hart van de Rotterdamse jazz. Het festival is een ode aan tenorsaxofonist Kid Dynamite die tijdens de tweede Wereldoorlog ‘verboden jazz’ op de Kaap speelde.

Lees ook:North Sea Round Town 2015 in Rotterdam
Lees ook:North Sea Around Town in Rotterdam
Lees ook:Rotterdam North Sea Round Town
Lees ook:North Sea Jazz blijft tot zeker 2018 in Rotterdam
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>