North Sea Round Town 2015 in Rotterdam

Van 10 tot en met 12 juli strijkt het North Sea Jazz Festival neer in Ahoy Rotterdam. Vanaf vrijdag 26 juni kunnen de Rotterdammers alvast genieten van de tiende editie van North Sea Round Town. Het is de opwarmer van North Sea Jazz, met tot en met 12 juli ruim 200 concerten op zo’n 100 locaties. ‘Van intieme concerten in huiskamers, op buitenpleinen en in cafés tot uitbundige shows in Bird en Lantaren Venster’, belooft de aankondiging.

Daarnaast zijn er tentoonstellingen, masterclasses, lezingen, jazsessies en afterparty’s voor jongen oud. Zondag 28 juni is het jaarlijkse Kid Dynamite Jazz Festival op het Deliplein in Katendrecht: in de jaren ’30 en ’40 hét hart van de Rotterdamse jazz. Het is een ode aan tenorsaxofonist Kid Dynamite die tijdens de Tweede Wereldoorlog ‘verboden jazz’ op de Kaap speelde. Zondag 28 juni en 5 juli is Zomerzondag in Het Park, woensdag is het Keti Koti Festival in het Wijkpark aan de Kruiskade: de viering van de de afschaffing van de Slavernij.

Lees ook:North Sea Round Town 2014
Lees ook:North Sea Around Town in Rotterdam
Lees ook:Rotterdam North Sea Round Town
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2015
Lees ook:North Sea Jazz blijft tot zeker 2018 in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>