North Sea Jazz blijft tot zeker 2018 in Rotterdam

Het North Sea Jazz Festival voelt zich thuis in Rotterdam: het festival blijft tot zeker 2018 in de havenstad.  North Sea Jazz werkt samen met de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam in heeft vanaf vandaag een nieuwe naam: ‘Port of Rotterdam North Sea Jazz festival’. Het driedaagse muziekfestijn, dat volgens de aankondiging ‘verleden, heden en toekomst van de jazzmuziek samenbrengt’, staat dit jaar voor de achtste keer in de Ahoy. Daarvoor was het decennialang in Den Haag te vinden.

Ieder jaar komen er meer dan 65.000 bezoekers van over de hele wereld op af. De achtste Rotterdamse editie is van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli, met op het programma onder meer Santana, Dionne Warwick en Sting. Het volledige programma wordt eind april bekendgemaakt.

Lees ook:North Sea Jazz Festival 2012 in Ahoy
Lees ook:North Sea Round Town 2014
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2013 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2015
Lees ook:Rotterdam North Sea Round Town

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>