Zapp Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 30 november en zondag 1 december is het feest in de Jaarbeurs in Utrecht: het Zapp Sinterklaasfeest (2015: klik hier). Na het grote succes van vorig jaar komt de goedheiligman ook dit jaar zijn verjaardag vieren. Dit feest wordt op televisie uitgezonden wanneer de Sint echt jarig is: donderdag 5 december. Naast Kinderen voor Kinderen en SpangaS zullen ook de finalisten van Junior Song Festival 2013 – Giorgio en Kim – een spetterend optreden verzorgen. Ook Jeronimo, de Zandtovenaar, bioloog Freek Vonk en presentator Ron Boszhard laten de verjaardag van Sinterklaas niet onopgemerkt voorbij gaan. Alle kinderen en hun familie zijn weer van harte welkom om samen met de enige echte Sinterklaas zijn verjaardag te vieren (bron: persbericht).

Het evenement wordt gepresenteerd door Jetske en Pepijn van de BZT-show die daarbij muzikaal ondersteund worden door de BZT-band. Kim-Lian is van de partij om samen met het publiek Sinterklaasliedjes te zingen. Voor de kleinere kinderen komen Woezel en Pip en Bob de Bouwer met Wendy. Voor en na de show zijn er meet & greets met nog veel meer Zappelin vriendjes. Kinderen kunnen op de foto met de Smurfen, Buurman en Buurman, Bert, Ernie en Elmo van Sesamstraat, het Zandkasteel, Shaun het schaap en Wickie de Viking. Het evenement is een samenwerking van NCRV, Omroep MAX en de publieke kinderzender Zapp. Het evenement wordt uitgezonden op maandag 2 december om 16.45 uur, woensdag 4 december om 14.30 uur en natuurlijk op 5 december om 15.50 uur bij Zapp op Nederland 3. De voorstellingen in de Jaarbeurs zijn zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 12.30 uur.

Lees ook:Jaarbeurs Utrecht: Zapp Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:Jaarbeurs: Zapp Sinterklaasfeest 2017
Lees ook:Zapp Sinterklaasfeest 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Ahoy Rotterdam: Club van Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>