De Club van Sinterklaas Feesttoer

De Club van Sinterklaas toert door het land om de verjaardag van Sinterklaas feestelijk te vieren (2016: klik hier). Het feest is zaterdag 23 november in Ahoy Rotterdam, zondag 24 november in de Brabanthallen in Den Bosch en zondag 1 december in de Rijnhal in Arnhem. Nicolette van Dam presenteert de show, vol zwarte pieten-acts en tal van optredens. En natuurlijk met de Sint zelf.

Zo zijn er de Muziekpiet, Coole Piet, de Hoge Hoogte Piet, Danspiet, Profpiet en Testpiet en optredens van De Club Pieten, Monique Smit & Tim Douwsma, Nielsson, Femke Meines, One Two Trio en Keet! Naast de Feesttoer draait De Club van Sinterklaas en de Pietenschool bij verschillende Pathé bioscopen in het land. Op tv is tot en met 5 december iedere dag De Club van sinterklaas & de jacht op het kasteel te zien bij RTL Telekids, maandag tot en met vrijdag om 7.45, 9.00 en 16.05 uur en zaterdag en zondag om 9.00 uur.

Lees ook:Ahoy Rotterdam: Club van Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:Sinterklaas aangekomen in Groningen
Lees ook:Coole Piet Diego en de Stemmendief
Lees ook:Het Feest van Sinterklaas in Ahoy
Lees ook:Sinterklaasfeesten in het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>