Jaarbeurs Utrecht: Zapp Sinterklaasfeest – 26 en 27 november

Zaterdag 26 en zondag 27 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het Zapp Sinterklaasfeest plaats, een groot familiefeest waarop de goedheiligman zijn verjaardag alvast komt vieren. In de regel wordt dit feest wordt op televisie uitgezonden wanneer de Sint echt jarig is: 5 december. Sint komt uiteraard met zijn Pieten; daarnaast komen de bekende Zapp presentatoren, acteurs en alle kindervriendjes van Zappelin.

Zie ook: Club van Sinterklaas feest Ahoy

Kinderen voor Kinderen en de finalisten van het Junior-songfestival komen ook en voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig. Het feest wordt gepresenteerd door Jetske & Pepijn.  Na afloop krijgen alle kinderen een luxe chocoladeletter. Kinderen zijn anderhalf uur voor aanvang van de show al welkom. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Zapp Sinterklaasfeest 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Jaarbeurs: Zapp Sinterklaasfeest 2017
Lees ook:Zapp Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Ahoy Rotterdam: Club van Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>