Zapp Sinterklaasfeest 2015 in de Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 28 en zondag 29 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het Zapp Sinterklaasfeest plaats, een groot familiefeest waarop de goedheiligman zijn verjaardag alvast komt vieren (2016: klik hier). Dit feest wordt op televisie uitgezonden wanneer de Sint echt jarig is: zaterdag 5 december om 16.00 uur. Sint komt uiteraard met zijn Pieten; daarnaast komen de bekende Zapp presentatoren, acteurs en alle kindervriendjes van Zappelin.

Kinderen voor Kinderen en de finalisten van het Junior-songfestival komen ook en voor de kleintjes zijn de Zappelin-vriendjes aanwezig. Het feest wordt gepresenteerd door Diewertje Blok van het Sinterklaasjournaal. Na afloop krijgen alle kinderen een luxe chocoladeletter. Kinderen zijn anderhalf uur voor aanvang van de show al welkom. Tickets zijn er vanaf 10 euro.

Lees ook:Jaarbeurs Utrecht: Zapp Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:Jaarbeurs: Zapp Sinterklaasfeest 2017
Lees ook:Zapp Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Marissa winnares Junior Songfestival
Lees ook:Zaterdag 14 november: Landelijke intocht Sinterklaas in Meppel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>