Harlingen Muziek aan Zee

Zaterdag 12 juni 2010 vindt in Harlingen de 5e editie plaats van het gratis muziekfestival Dommelsch Muziek aan Zee, met Ellen ten Damme & Friends. De artieste van het eerste uur is er opnieuw bij  met de Konrad Kosselleck Big band, met wie zij in 2006 het eerste festival verzorgde. Ditmaal  met Sixpackjugle, Jeroen Zijlstra en Hind. De voorstelling begint om 19.30 uur (klik hier voor impressie vorig jaar met Boris).

Locatie is het Harlinger Waddenstrand, aan de voet van de Westerzeedijk langs de N31 tussen Harlingen en Zürich, ter hoogte van strandpaviljoen ’t Zilt. Arriva zet extra ‘zomerproof’ treinen in van Leeuwarden naar Harlingen Haven: in verband met het Oerol festival geldt een aparte dienstregeling. Na afloop van het festival rijdt er een speciale festivaltrein terug naar Leeuwarden.

Lees ook:Serious Request loopt als een speer – extra treinen naar Leeuwarden
Lees ook:Harlingen: zeker twee doden door botsing trein met auro
Lees ook:Zaterdag 9 april: 25e Vlootdag Harlingen
Lees ook:Visserijdagen Harlingen 2015
Lees ook:Visserijdagen Harlingen 2016 – woensdag 24 t/m zaterdag 27 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>