Harlingen: zeker twee doden door botsing trein met auro

In Harlingen zijn bij een botsing tussen een trein en een auto zeker twee mensen om het leven gekomen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. Ruim twintig schoolkinderen uit Harlingen waren op een schooluitje onderweg naar een lammetjeskijkdag voor kleuters op een boerderij.

Een van de auto’s werd door de trein geschept en zeker 250 meter zijn meegesleurd. De bestuurder zou de vader met enkele kinderen zijn. Later bleek dat de vader en zijn zoontje zijn overleden. Het ongeluk gebeurde op een onbewaakte overweg op particulier terrein aan de Oude Trekweg in Harlingen. Tussen Dronryp en Harlingen is geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in.

Lees ook:Trein ontspoord na aanrijding in Teuge – treinverkeer gestremd
Lees ook:Groningen: trein botst op kudde jonge koeien
Lees ook:Brand in trein tussen Breukelen en Abcoude
Lees ook:Oldtimer rijdt in op publiek bij rally Deventer
Lees ook:Treinverkeer rond Tilburg nog steeds ontregeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>