Opening Little Buddha in City Theater Amsterdam

Het City Theater aan het Kleine Gartmanplantsoen in Amsterdam is na een ingrijpende verbouwing van bijna drie jaar  in haar oude luister hersteld. Woensdag 24 maart 2010 vindt de ‘Grand Opening’ plaats van een nieuwe vestiging van het wereldwijde restaurantketen Little Buddha. Het bedrijf beslaat meer dan duizend vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Het restaurant biedt lunches en diners en heeft een sushi bar en een lounge bar.

 

De keten staat bekend om haar keuken en de rijke, door Azië geïnspireerde atmosfeer. ‘Wanneer je Little Buddha Amsterdam binnenkomt, proef je gelijk de Aziatische sfeer waarop het originele Little Buddha concept is gebaseerd’, aldus het persbericht. Het begon ooit met de Buddha Bar in Parijs en werd verder voortgezet in de vorm van Little Buddha Cafés in bijvoorbeeld Las Vegas  en Sharm el Sheikh. ‘Liefhebbers van heerlijk eten, gezelligheid en goed gemixte cocktails zullen hun weg snel vinden naar Little Buddha Amsterdam. De persoonlijke en gastronomische sfeer komen samen in een magische wereld waar Asian Fusion en French Cuisine de ingrediënten zijn van de Pacific Rim keuken.’ Het restaurant is dagelijks geopend van 11.00 tot 01.00 uur.

 

City Theater Amsterdam opende in 1935 haar deuren in hartje Amsterdam vlakbij het Leidseplein. Het theater werd later verbouwd tot bioscoop met zeven zalen, sinds 1995 in handen van bioscoopketen Pathé. In 2007 ging het gebouw – inmiddels een gemeentelijk monument – dicht voor een ingrijpende verbouwing. De oorspronkelijke bakstenen gevel met de karakteristieke letters zijn na de verbouwing weer hersteld. Na de verbouwing moet het pand naar Little Buddha onderdak bieden aan een mix van film, theater en arthouse. De filmzalen van Pathé City gaan dinsdag 30 november officieel open.

Lees ook:Pathé City Amsterdam opent na grondige verbouwing
Lees ook:De Librije grote winnaar eerste editie Restaurant Awards
Lees ook:Philipsvleugel Rijksmuseum wordt toprestaurant
Lees ook:Rijksmuseum in Amsterdam is af
Lees ook:Verbouwing 225-jarige Kleine Komedie Amsterdam klaar

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Opening Little Buddha in City Theater Amsterdam

  1. V

    hoe laat gaat het open?

      /   Reply  / 
    1. erikfeenstra

      Dat kon ik nergens vinden, maar vanaf 25 maart moet het dagelijks vanaf 11.00 uur open zijn.

        /   Reply  / 
  2. kasper kwant resident little buddha bar

    Chefck out the websitee http://www.littlebuddhaamsterdam.nl voor alle info die je zoekt over de buddha bar en wil je ook een muziekje van de resident dj van de buddha bar amsterdam check de site

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>