Vernieuwde K3 in Ahoy Rotterdam

Dit najaar komt de vernieuwde meidengroep K3 met een nieuwe show naar zeven steden in Nederland. Josje is de nieuwe zangeres van de groep: op 3 oktober zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman uit Amsterdam werd gekozen in de talentenjacht bij SBS 6 op tv: ‘K2 zoekt K3’. De groep staat vrijdag 23 tot en met zondag 25 oktober 2009 in het Ahoy Theater Rotterdam (Hal 1). Er zijn op alle dagen voorstellingen om 14.00 en 17.00 uur, zaterdag en zondag ook om 11.00 uur. Tickets: zie website.  

 

Samen met Karen en Kristel zullen ze als vanouds een spetterend kinderfeestje bouwen. Naast bekende hits worden tijdens de show ook nieuwe nummers gezongen. De K van K3 staat voor kleuterpop: de groep richt zich vooral op een zeer jeugdig publiek. De groep werd opgericht met het idee om de Vlaamse Spice Girls te worden. In 1999 deed K3 mee aan de voorrondes voor de Belgische inzending vor het Eurovisie Songfestival. Het nummer “Heyah mama’ kreeg weinig bijval, maar werd toch als single uitgebracht en werd een hit: de eerste in een lange rij liedjes, die daarop zou volgen.

Lees ook:Vernieuwde K3 in RAI Theater Amsterdam
Lees ook:K3 in RAI-theater Amsterdam
Lees ook:Holiday on Ice toert door Nederland met SPEED
Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland
Lees ook:Spandau Ballet signeert bij FAME Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>