Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland

De allerkleinste fans van Disney kunnen in oktober (voor of tijdens de herfstvakantie) hun hart ophalen: de show Disney Live! Mickey’s Rockin’Road Show toert door Nederland. Mickey, Minnie, Donald en Goofy vullen de vrolijke theatershow voor de allerkleinsten: ‘een gekke autotocht m samen de coolste acts te vinden’, belooft de aankondiging. De show voor de hele familie duurt 90 minuten en is helemaal in het Nederlands.

Vrijdag 11 oktober trappen de Disney-helden af in de Amsterdamse RAI en staan daar tot en met 13 oktober. Daarna volgens het Indoor Sportcentrum in Eindhoven (15-17 oktober), de Go Planet Expo Hall in Enschede (19-22 oktober) en de Rijnhal in Arnhem (25-27 oktober). Disney Live! deed tweemaal eerder ons land aan: Disney Live! Mickey’s Magic Show in 2009 en Disney Live! Winnie the Pooh in 2005. Tickets: zie website.

Lees ook:Disney on Ice met Let’s Party in de Jaarbeurs
Lees ook:Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht
Lees ook:Disney on Ice in Brabanthallen
Lees ook:Disney Mania tentoonstelling in Hoorn – unieke expositie over de wereld van Disney
Lees ook:Disney on Ice brengt Princess Wishes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>