K3 in RAI-theater Amsterdam

Vrijdag 8 tot en et zondag 10 oktober 2010 staat de meidengroep K3 in het RAI theater in Amsterdam. K3 is populairder dan ooit meldt de website: MaMaSé heeft alle records gebroken. Over de vorige K3 show van afgelopen najaar waren pers en publiek zeer lovend: ze noemden K3 zelfs beter dan ooit. In de nieuwe show zullen Karen, Kristel en Josje er als vanouds een muzikaal feestje van maken. Samen met de kinderen gaan ze vooral lekker zingen en dansen op oude en nieuwe K3-hits. De show duurt 1 uur en 15 minuten zonder pauze. Vrijdag zijn er twee shows, zaterdag en zondag drie; tickets en tijden: zie website.

Josje is sinds vorig najaar de nieuwe zangeres van de groep: op 3 oktober 2009 zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman uit Amsterdam werd gekozen in de talentenjacht bij SBS 6 op tv: ‘K2 zoekt K3’. K3 staat voor kleuterpop: de groep richt zich vooral op een zeer jeugdig publiek. De K verwijst naar de voornamen van het drietal, die (voordat Josje erbij kwam) alle drie met een K beginnen. De groep werd opgericht met het idee om de Vlaamse Spice Girls te worden. In 1999 deed K3 mee aan de voorrondes voor de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival. Het nummer “Heyah Mama’ kreeg weinig bijval, maar werd toch als single uitgebracht en werd een hit: de eerste in een lange rij liedjes, die daarop zou volgen.

Lees ook:Vernieuwde K3 in RAI Theater Amsterdam
Lees ook:Vernieuwde K3 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Fleetwood Mac in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Corus schaaktoernooi op stoom

1 Reacties // Reageer

One thought on “K3 in RAI-theater Amsterdam

  1. samantha

    in dit bericht staat dat de k van k3 staat voor kleuterpop dat is dus niet zo.
    de k staat voor karen kristel en kathleen omdat de popgroep zo begonnen is.dus k omdat ze alle 3 met de k begonnen en 3 omdat ze met zijn drieen zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>