Spandau Ballet signeert bij FAME Amsterdam

Dinsdag 9 maart 2010 is Spandau Ballet terug in de Amsterdamse Heineken Music Hall, maar daarvoor brengen de bandleden  een bezoekje aan FAME Amsterdam aan het begin van de Kalverstraat: van 16.00 tot 16.30 uur zetten zij handtekeningen op hun nieuwe album ‘Once More’. Op 1 november bewees de Britse popband in de Heineken Music  waarom het in het rijtje meest succesvolle en invloedrijke Britse bands aller tijden thuishoort.

 

In 2009 kwamen de vijf originele bandleden van Spandau Ballet weer bij elkaar voor een nieuwe wereldtournee ‘The Reformation Tour’. Op 24 april gaf de band haar eerste tv-interview en optreden sinds 20 jaar in ‘Friday Night with Jonathan Ross’ op de BBC. De groep werd in de economisch barre tijden van 1979 opgericht door vijf vrienden op een school in Noord Londen en groeide uit tot een van de meest succesvolle bands in de 80er jaren, met wereldwijd 23 hitsingles, 25 miljoen verkochte cd’s en 6 multi-platina albums. In oktober kwam het verzamelalbum ‘Once More’ uit, met oude hits én nieuwe nummers. Alle grote hits en nieuwe nummers zullen voorbij komen in de Heineken Music Hall tegenover de Amsterdam ArenA. De deuren gaan om 18.30 open; het optreden begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Spandau Ballet in Heineken Music Hall
Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall
Lees ook:Concert Mika verplaatst naar 7 mei
Lees ook:The Moody Blues in Heineken Music Hall
Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>