Concert Mika verplaatst naar 7 mei

Mika zou zaterdag 13 maart 2010 een eenmalig concert geven in de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam. Zijn toerschema is veranderd: het concert wordt verplaatst naar 7 mei. Gekochte kaarten blijven voor de nieuwe datum geldig of kunnen worden ingeleverd: bezoekers krijgen hier bericht over. De live optredens van Mika staan altijd garant voor spektakel en succes. Hij gaf uitverkochte voorstellingen in de HMH, het Westerpark en onlangs nog in intieme setting in het Amsterdamse Concertgebouw.

 

Zijn huidige tournee is naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘The Boy Who Knew Too Much’. In 2007 brak de Libanees-Britse zanger (27) door met zijn debuutalbum ‘Life in Cartoon Motion’ en stond daarmee nummer 1 op de Nederlandse hitlijsten. Wereldwijd verkocht hij er 5 miljoen exemplaren van. Bijna alle nummers van het album werden grote hits.

Lees ook:Keane treedt op in Ahoy
Lees ook:Michael Bublé in Gelredome Arnhem
Lees ook:Bruce Springsteen in Arena Amsterdam
Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall
Lees ook:Lionel Richie in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>