Michael Bublé in Gelredome Arnhem

Woensdag 19 mei 2010 staat Michael Bublé in het Gelredome in Arnhem. Update woensdagochtend 19 mei: het concert gaat niet door. De Canadese zanger roert rond met zijn ‘Crazy Love Tour 2010’, naar aanleiding van het gelijknamige album, de opvolger van het Grammy Award winnende ‘Call me Irrsponsible’. Bublé raakte op jonge leeftijd geïnspireerd door de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothersm Ella Fitzgerald en Nat ‘King’ Cole. ‘Crazy Love’ haalde in Canada en de Verenigde Staten de nummer 1 positie, kwam onlangs in ons land op nummer 2 binnen en werd metten met goud bekroond.

 

De 34-jarige zanger werd in korte tijd wereldwijd bekend met zijn debuutalbum ‘Michael Bublé’; zijn tweede album ‘It’s Time’ betekende zijn doorbraak in Nederland. Inmiddels gingen wereldwijd meer dan 22 miljoen albums over de toonbank, waaronder ruim 400.000 in ons land. Het concert in het Gelredome begint om 20.00 uur .Tickets: zie website.

Lees ook:Michael Bublé in de Ziggo Dome
Lees ook:Concert Michael Bublé in Gelredome gaat niet door
Lees ook:Bruce Springsteen in Arena Amsterdam
Lees ook:Eagles treden op in Gelredome
Lees ook:Stevie Wonder na tien jaar terug in Ahoy

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Michael Bublé in Gelredome Arnhem

 1. AlexThe Best

  Michael Buble gaat niet door!!! Drummer ziek!!!
  Echt Jammer!!!

    /   Reply  / 
 2. Bianc

  Inderdaad jammer, ik ben wel blij dat ik op tijd ben geinformeerd en niet voor niets naar Arnhem ben gereden.
  Ik hoop dat het vervangend concert snel komt, wij Micheal Buble is een topper

    /   Reply  / 
  1. paul Wielders

   Ik weet van niets. Hoe ben jij dan op de hoogte gebracht?

     /   Reply  / 
 3. Angelic Bloemberg

  Wat triest voor de drummer en wat jammer voor ons.
  Wat een domper!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>