Extra concert Bob Dylan in Amsterdam

Bob Dylan staat vrijdag 20 en zaterdag 11 april 2009 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wegens groot succes is er nog een concert  toegevoegd op zondag 12 april 2009. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten in de geschiedenis van de popmuziek. De Amerikaanse singer-songwriter drukte zijn stempel op de muziek in de jaren ’60, maar zijn invloed is nog steeds merkbaar. Met zijn rauwe stem en literaire teksten stond hij aan de wieg van folkrock en countryrock.

Daarnaast zijn ook blues en pop  in zijn repertoire te vinden. Dylan bracht meer dan veertig albums uit, waaronder ‘The Freewheelin’ Bob Dylan’ (1963), ‘The Times They Are Changing’ (1964), ‘Blonde on Blond’ (1966), ‘Blood On The Tracks’ (1975) en ‘Time Out Of Mind’ (1997). Met zijn meest recente album ‘Modern Times’ in 2006 stond hij voor het eerst sinds ‘Desire’ in 1976 weer op nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten. Dylan won er twee Grammy Awards mee. In de Heineken Music Hall brengt Dylan nummers uit zijn gehele oeuvre. In 2007 gaf hij twee uitverkochte concerten in deze zaal. De concerten beginnen om 20.00 uur; de deuren gaan open om 18.30 uur. Er is geen voorprogramma. Tickets kosten € 62,=. Er zijn ook voor vrijdag en zaterdag nog een (beperkt) aantal kaarten beschikbaar.

Lees ook:The Moody Blues in Heineken Music Hall
Lees ook:Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:Spandau Ballet signeert bij FAME Amsterdam
Lees ook:Zondag 22 november en woensdag 9 december: Charles Aznavour in Heineken Music Hall
Lees ook:Spandau Ballet in Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>