Zondag 22 november en woensdag 9 december: Charles Aznavour in Heineken Music Hall

download (4)Zondag 22 november treedt de beroemde Franse chansonnier Charles Aznavour op in de Amsterdamse Heineken Music Hall (HMH). Het concert was zo snel uitverkocht en de vraag naar tickets was zo groot, dat de legendarische Franse chansonnier op woensdag 9 december voor een tweede concert naar de HMH komt. De deuren gaan om 18.30 uur open, het concert begint om 22.45 uur. In verband met de aanslagen in Parijs heeft HMH extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Dat kan leiden tot een lange wachtrij. Bezoekers wordt gevraagd om tassen thuis te laten.

Update: wegens ziekte gaat het concert op 22 november niet door.

De inmiddels 91-jarige Aznavour was in 2013 voor het laatst in ons land en gaf toen ook in de Heineken Music Hall twee uitverkochte concerten. Dit keer komt hij met zijn laatste tour, de Farewell Concert-tour. De ‘Franse Frank Sinatra’ geldt als een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In zijn ruim zeventigjarige carrière maakte hij 94  albums, verkocht er meer dan 100 miljoen van, schreef zo’n 1.200 liedjes, speelde in 80 films en gaf duizenden concerten in 94 landen. Hij zingt in zeven talen en veel van zijn liedjes zijn gecovered door grote internationale artiesten als Elton John, Bob Dylan, Sting, Céline Dion en Julio Iglesias. Grote hits die op nummer 1 stonden, waren onder meer ‘She’ (die werd gebruikt in de film ‘Notting Hill’), ‘The Oldfashioned Way’, ‘La mamma’ en ‘Yesterday When I was Young’.

 

Lees ook:Donderdag 15 oktober start kaartverkoop extra concert Charles Aznavour in HMH
Lees ook:Concert Charles Aznavour in Heineken Music Hall gaat zondag niet door
Lees ook:Pussicat Dolls in Heineken Music Hall
Lees ook:Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:The Moody Blues in Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>