Letz Party @ Event Center Haarlem – zaterdag 4 maart

@Erik Feenstra

Op zaterdag 4 maart organiseert Letz Party Haarlem (voorheen Swingsteesjun) een 80s, 90s, 00s & Now dansfeest in het nieuwe Event Center Haarlem. Het is een avond stijlvol feesten, genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’.  In het voorprogramma draait dj Williamski. Hij wordt opgevolgd door DJ Wally. Beide heren draaien een brede mix van 80s, 90s,00 & Now. Rond 23:30u kun je genieten van een buffet. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20:30-02:00 uur. Dress Casual Chique. Vanuit het Event Center Haarlem kijk je uit op het Reinaldapark van Haarlem. Het pand is een schitterende blikvanger in het park in Haarlem Oost dichtbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Leiden, Alkmaar.

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Vanaf het nieuwe jaar is er elke eerste zaterdag van de maand een bruisend dansfeest in twee zalen van het Event Center Haarlem Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 15,00. Voorverkoopadressen:

BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.  HAARLEM: Het Pannenkoekenparadijs, Reinaldapad 10,  Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.  HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18.  NIEUW VENNEP:  Cafetaria Pizzaria DeMeK, Venneperhof 36, Nieuw-Vennep, ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam, Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren. Bushaltes voor de nacht- en daglijnen zijn op een steenworp afstand kijk op www.ov9292.nl.

Lees ook:Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem
Lees ook:Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party
Lees ook:30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party
Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party
Lees ook:25 plus Koningsfeest LETZ PARTY @ Event Center Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>