Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party

Zaterdag 31 december is er een bruisend Disco & Dance Oud- en Nieuwfeest in het nieuwe Event Center Haarlem, Reinaldapad 10 in Haarlem. Ga dansend en fijn genietend het nieuwe jaar in op deze nieuwe hotspot in Haarlem Oost, met oliebollen en hartige snacks. In de disco area draait DJ Wally de Luxe een swingende mix van 70s, 80s en 90s. DJ Miss Behave draait vette dance beats van 90s, 00s en now in de Dance area. Vanaf 1 januari is Letz Party de nieuwe naam van Swingsteesjun.  Elke eerste zaterdag van de maand komt er een dubbel feest in het Haarlem Event Center. Gratis parkeren. Goede bereikbaarheid met auto en bus.

Aanvang is 20:30 uur. Toegang is inclusief lekkere oliebollen en een glas bubbels op het moment suprême op het nieuwe jaar. Dress code op deze speciale avond is &mooi &feestelijk &danceable. Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. Het is goed bereikbaar per auto. Het parkeren is gratis. De openingstijden zijn van 20:30 tot 3:00 uur. Tip: Zorg dat je voor 23:00 uur binnen bent.

Tickets: Online: www.swingsteesjun.nl  en www.letzparty.nl. Bij voorverkoopadressen: Bloemendaal: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26. Haarlem: Reinalda Tennispark Café, Reinaldapad 10,  Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  Heemstede: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.  Hoofddorp: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18.

Lees ook:Letz Party @ Event Center Haarlem – zaterdag 4 maart
Lees ook:Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem
Lees ook:30 plus Koningsfeest SWINGSTEESJUN @ Landgoed Groenendaal
Lees ook:30+ Oud- en Nieuwfeest Swingsteesjun in het Reinaldpark Haarlem
Lees ook:Bruisend 30Up Dansfeest op Landgoed Groenendaal in Heemstede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>