30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party

30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party: op zaterdag 3 juni organiseert Letz Party de eerste van vier bruisende strandfeesten in De Haven van Zandvoort, strandafgang nr. 9 in Zandvoort. Draaiers van dienst zijn dj Henri en dj William. Kom dansen, ontmoeten en genieten met de friendly 30up, 40up en 50up. Het feest op deze prachtige strandlocatie is binnen. Bij mooie weer geniet je ook heerlijk buiten op het party terras.

-

Op 3 juni en 5 augustus ligt het party accent op disco en ​summer  classics met een enkele dance/upbeat nummers. Op 1 juli en 2 september ligt het accent op dance / upbeat & summer met enkele disco classics. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door www.appelmanevents.nl Organisatie voor de leukste bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en familie uitjes op de mooiste plekken.

TICKET VERKOOP

Tickets á 10,00 (ex fee) zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 13,00.

VOORVERKOOPADRESSEN (contante betaling)

BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.  HAARLEM: Het Pannenkoekenparadijs, Reinaldapad 10,  Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.   NIEUW VENNEP:  Cafetaria Pizzeria DeMeK, Venneperhof 36, Nieuw-Vennep, ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

INFORMATIE & CONTACT:

www.Letz Party.nl en 06 1489 0903

OVER Letz Party.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Letz Party. Vanaf het nieuwe jaar is er elke 1e zaterdag van de maand een bruisend dansfeest.

Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party
Lees ook:Zaterdag 2 september: 30+ Dance & Tropical Strandfeest @ De Haven van Zandvoort
Lees ook:Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem
Lees ook:Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party
Lees ook:Letz Party @ Event Center Haarlem – zaterdag 4 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>