Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem

Op zaterdag 1 april organiseert Letz Party Haarlem een 80s, 90s, 00s & Now dansfeest in het Event Center Haarlem. Het is een avond stijlvol feesten, genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’.  In het voorprogramma draait dj Henri en vervolgens een andere Henri, DJ Henri Geerlings. Rond 23:30u kun je genieten van een buffet. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20.30 tot 02.00 uur. Dresscode: Casual Chique. Vanuit het Event Center Haarlem kijk je uit op het Reinaldapark van Haarlem. Het pand is een schitterende blikvanger in het park in Haarlem Oost dichtbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Leiden, Alkmaar.

Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 15,00. Voorverkoopadressen: BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.  HAARLEM: Het Pannenkoekenparadijs, Reinaldapad 10,  Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.  HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18.  NIEUW VENNEP:  Cafetaria Pizzaria DeMeK, Venneperhof 36, Nieuw-Vennep, ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

Over de locatie

Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren. Bushaltes voor de nacht- en daglijnen zijn op een steenworp afstand kijk op www.ov9292.nl .

Over Letz Party Haarlem

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Tot en met mei is er elke 1e zaterdag van de maand een bruisend dansfeest in het Event Center Haarlem daarna vieren we strandfeesten in De Haven van Zandvoort in Zandvoort,

Lees ook:Letz Party @ Event Center Haarlem – zaterdag 4 maart
Lees ook:Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party
Lees ook:30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party
Lees ook:25 plus Koningsfeest LETZ PARTY @ Event Center Haarlem
Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>