Enkhuizen bij kaarslicht 2013

download (1)Zaterdag 21 december 2013 vindt voor de 15e keer Enkhuizen bij Kaarslicht plaats. Thema van deze jubileumeditie is ‘Sprookjes’, als dank aan Sprookjes-wonderland in het Zuiderzeestadje. De lichtjesroute loopt vanaf de Breedstraat door de binnenstad, rondom ‘t Suud, van oudsher het vissersgedeelte van Enkhuizen. Van 19.00 tot 21.00 uur komt de enige verlichting van kaarsen, waxinelichtjes en lantaarns. Langs de route zijn inloopconcerten met grote en kleine koren en muziekensembles.

De toegang is gratis. Parkeren is ook gratis en kan achter het NS-station en bij recreatieoord Enkhuizer Zand (volg de borde nnaar Sprookjeswonderland). Overigens is het openbaar vervoer altijd een goed alternatief. Sprookjeswonderland is ook dit jaar omgetoverd tot een Sprookjeswinterland en is  net als het Zuiderzeemuseum geopend tijdens de kerstvakantie is van 21 december tot en met 5 januari (het Zuiderzeemuseum als wandelark).

Lees ook:Enkhuizen bij Kaarslicht 2010
Lees ook:Avond in het buitenmuseum: duizend lantaarns verlichten Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Lees ook:Enkhuizen bij Kaarslicht
Lees ook:Meer dan 150 vrolijke Pieten in het buitenmuseum Enkhuizen
Lees ook:Frisse wandeling door het Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>