Miljonair Fair 2009 in de RAI

Donderdag 11 december 2009 opent Sarah Ferguson (‘Fergie’), de ex-vrouw van de Britse Prins Andrew en de hertogin van York, in de RAI in Amsterdam de Miljonair Fair (editie 2011: klik hier). De beurs ontwikkelde zich tot het meest toonaangevende ‘Luxury Event’ ter wereld: het podium voor de absolute top van het luxesegment. Special guest op de openingsavond  (alleen voor genodigden)  is de Britse zanger Jamie Cullum. Deze 8e editie duurt tot en met maandag 14 december en telt een recordaantal van 300 exposanten uit binnen –en buitenland. Het tweesterrenrestaurant de Librije uit Zwolle verzorgt de catering. 

 

Naast couture modeshows, juwelenshows, workshops, optredens, proeverijen en restaurants presenteert de beurs 85 primeurs. Zo onthult voormalig topmodel Frederique van der Wal op de openingsavond de nieuwe Jaguar XJ. Vorig jaar kwamen 49.600 bezoekers: de Miljonair Fair is het evenement voor de sterren, zowel nationaal als internationaal. Topsporters, captains of industry, modeontwerpers, acteurs en actrices. De besloten VIP-night op donderdag groeide uit tot het belangrijkste society event van het jaar, zegmaar Hollands Hollywood. Maandag vindt voor de 5e keer ‘Business Monday’ plaats: de grootste netwerkdag van Nederland. Deze laatste dag is de Fair speciaal ingericht voor zakelijk Nederland, met workshops, debatten, presentaties, borrels en seminars en bekende sprekers als Adjiedj Bakas en John van den Heuvel. Jort Jelder fungeert als ‘spreekstalmeester’ bij een debat tussen Mark Rutte en een aantal ondernemers.

Lees ook:Miljonair Fair 2010 in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair gaat verder als Masters of LXRY
Lees ook:Miljonair Fair trekt zich niets aan van crisis
Lees ook:Masters of LXRY – voorheen Miljonair Fair – in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair 2011 in de RAI

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Miljonair Fair 2009 in de RAI

  1. Terry

    Herman, mocht je dit lezen; als fervent bezoeker van de Miljonair Fair kwam ik tot de verrassende ontdekking dat Wentink Events weer optredens verzorgde met daarin een spetterende performance van Floortje. Gelukkig waren de bezoekers dat ook met mij eens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>