Miljonair Fair 2011 in de RAI

Donderdag 8 tot en met maandag 12 december 2011 vindt in de RAI in Amsterdam de 10e editie plaats van de Miljonair Fair (2012: klik hier). Het tienjarige jubileum wordt ‘een vijfdaagse om nooit te vergeten’, juicht de website, met ruim 350 exposanten en meer dan 50.000 ‘genieters van al het moois dat de wereld te bieden heeft’. De beurs ontwikkelde zich tot het meest toonaangevende ‘Luxury Event’ ter wereld: de top van het luxesegment. Limited editions, collector’s items, one-offs: op de Fair worden ‘de meest bijzondere, authentieke en begerenswaardige’ producten en diensten aangeboden.

 

Naast exposanten uit binnen –en buitenland zijn er modeshows, workshops, optredens, proeverijen en restaurants. Elle Macpherson opent deze tiende editie: zij is beter beklend als ‘The Body’, Australisch model, actrice, presentatrice, zakenvrouw en ambassadrice van Unicef. Een paar eye-catchers: House of Limiteds heeft de hand weten te leggen op de laatste exemplaren van OWN, een overzicht van het oeuvre van de Nederlandse topfotograaf Erwin Olaf, met erin een losse foto van Olaf: ‘Hans 1987’. Deze foto is uniek, want nooit eerder in editievorm beschikbaar gesteld. Arte Fortunara biedt ‘Millionaire’: een kluis gevormd als goudstaaf, van het Portugese ontwerphuis Boca do Lobo. De nieuwe Porsche 911 beleeft haar primeur, Dalmore presenteert een fles van The Dalmore Vintage 1926 en Guy Bijlsma, zoon van David Bijlsma, maakte een collectie van tien armbanden voor het merk Guy David.

Lees ook:Expositie halve eeuw Rolling Stones in Rotterdam
Lees ook:Miljonair Fair gaat verder als Masters of LXRY
Lees ook:Miljonair Fair 2010 in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair 2009 in de RAI
Lees ook:Winnaars World Press Photo in Nieuwe Kerk Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miljonair Fair 2011 in de RAI

  1. Crisismoe

    Wel grappig dat in deze crisistijd er toch nog mensen zijn die het geld laten rollen. “En dat zouden meer mensen moeten doen”.

    De miljonairsfair bezoekers hebben gemiddeld wel wat meer te besteden dan de gemiddelde Nederlander maar ook die kan best wat meer spenderen wanneer hij/zij zijn financiën op een rijtje zou zetten. De bespaartips zijn soms zo eenvoudig door te voeren dat het haast lachwekkend is. Dus doe je voordeel ermee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>