Masters of LXRY – voorheen Miljonair Fair – in de RAI

@Erik Feenstra

Donderdag 10 tot en met maandag 14  december vindt in de RAI in Amsterdam Masters of LXRY plaats, tot drie jaar geleden de Miljonair Fair genoemd (2016: klik hier). ‘Masters’  zijn de deelnemers, ‘LXRY’ is hun speelveld. Het evenement ‘voor de luxury lifestyle’ vond in 2002 voor het eerst plaats in de Passenger Terminal Amsterdam en groeide uit tot ‘Europe’s Leading Luxury Event’, volgens het Parool dit jaar ‘groter dan ooit’.

Het is de grootste premium lifestylbeurs van Europa en staat over de hele wereld bekend als de plek waar de meest exclusieve namen uit de wereld van de kunst, design, interieur, gastronomie, sieraden, horloges, boten en auto’s samenkomen. Met modeshows, netwerkborrels, chef-koks, wijnproeverijen, live muziek, entertainment, exclusieve lanceringen en unieke limited editions. Donderdag is de VIP Night voor genodigden, vrijdag is de beurs voor iedereen te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Maandag is van 12.00 tot 21.00 uur Business Monday, met vanaf 12.00 uur de Leading Ladies Lunch.

Lees ook:Masters of LXRY in de RAI
Lees ook:Masters of LXRY 2014 in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair gaat verder als Masters of LXRY
Lees ook:Food en Fashion in Rotterdam
Lees ook:Miljonair Fair 2010 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>