Gaat het Vuurwerkfestival in Scheveningen door?

Als het niet te hard waait, kan vanavond de 29e editie van het Vuurwerkfestival in Scheveningen (2008) gewoon doorgaan (editie 2012: klik hier). Dat staat gepland vanaf vanavond 22.00 uur tot en met zaterdagavond. Gisteren was het spektakel subiet afgelast, met windstoten tot 100 kilometer per uur (windkracht 10). Bij windkracht hoger dan 6 gaat het feest niet door: dan steekt de Provincie Zuid-Holland er vanwege de veligheid een stokje voor.

 

 

 

Volgens het KNMI wordt het de komende drie dagen redelijk weer in Scheveningen: beetje zon, weinig tot geen regen, vandaag nog windkracht 4, morgen en overmorgen minder. Het ziet er dus goed uit, maar wie van plan is erheen te gaan: kijk voor de zekerheid op de website: daar staat ‘Donderdagavond om ca. 20.00 uur wordt de beslissing genomen of het Vuurwerk doorgaat’. Laatste Update: het vuurwerk gaat dóór!

 

Lees ook:Vuurwerkfestival Scheveningen 2012
Lees ook:Vuurwerkfestival Scheveningen 2013
Lees ook:Vuurwerkfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Vuurwerk Festival Scheveningen
Lees ook:Storm boven Nederland

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gaat het Vuurwerkfestival in Scheveningen door?

  1. Pingback: Vuurwerk Festival Scheveningen | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>