Schranzen in Middelburg: ‘Smaek van Zeêland’

posterDe ‘Smaek van Zeêland’ is culinair genieten op zijn Zeeuws: van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni 2008 in Middelburg (update 2009: klik hier). ‘Je moet er geweest zijn om het geproefde te hebben’, staat op de website. De locatie is de jachthaven van Middelburg: een sfeervolle plek met klotsend water, wapperende banieren, tikkende masten, roezemoezende gasten en geuren uit de keuken. Klik hier voor een serie filmpjes van Smaak TéVé van TV Zeeland.
Zie ook ‘Mosseldag Yerseke‘.

Meer dan 12 Zeeuwse restaurants, ondersteund door het culinaire Gilde, ROC West Brabant en het  Lyceum van Goes zorgen voor een aangenaam verblijf. Met optredens van bekende en minder bekende (Zeeuwse) artiesten. Vrijdag van 17.00 tot 22.00, zaterdag van 12.00 tot 22.00 en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Reserveren is niet mogelijk. Vroeg komen helpt; anders is het wachten geblazen in de champagnebar, maar dat lijkt me ook niet echt onaangenaam.

 

 

Lees ook:Culinair genieten bij ‘Smaak van Zeeland’
Lees ook:Twee Nederlandse restaurants in wereldtop-50
Lees ook:International Jazzfestival Middelburg
Lees ook:Opening Oosterschelde Kreeftenseizoen 2014
Lees ook:Stankoverlast door aanvaring tankers op Westerschelde

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schranzen in Middelburg: ‘Smaek van Zeêland’

  1. Pingback: Mosseldag Yerseke | Eropuit

  2. Pingback: Angst voor giftige mosselen | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>