Zeeuwse Horeca Beurs Goes

Van maandag 3 tot en met woensdag 5 maart 2008 (voor 2011: klik hier) vindt in de vernieuwde Zeelandhallen in Goes de 45e editie van de Zeeuwse Horeca Beurs plaats: een bij  horecaondernemers in Zuidwest Nederland populaire vakbeurs. Ieder jaar komen duizenden bezoekers hierheen. De geografische ligging speelt een grote rol: juist Zeeland onderscheidt zich van andere regio’s door een grote diversiteit aan horecabedrijven: seizoensbedrijven, restaurants: van de top tot snel-en-goedkoop, horeca, horeca in recreatieondernemingen. Juist deze doelgroepen hebben aan het begin van het nieuwe seizoen behoefte aan informatie over nieuwe producten, technieken en diensten. Een doelgroep die nauwelijks naar andere beurzen gaat, maar wel naar ‘hun eigen vakbeurs in de regio’.

 

 

 

Op maandag is de strijd om de Zilveren Mossel Trofee 2008. Een vakjury selecteerde acht scholen, die een driegangen menu gaan bereiden en serveren. Het menu moet bestaan uit vis, schaal –en schelpdieren. Het dessert is vrij. Op dinsdag is de Zilveren Oester en Gatronomie  Wedstrijd 2008. Koks maken een viergangen menu voor acht personen met vis, schaal –en schelpdieren en een dessert naar keuze. De gastheer/vrouw presenteert de bijpassende wijnen en maakt een presentatietafel. Acht restaurants zijn geselecteerd.  Woensdag vindt de Champagne, Wijn & Spijs Combinatie plaats, met medewerking van vinologen, maîtres en genodigden uit Nederland en België. Een vakjury kiest uit champagnes en wijnen de best bij platte Zeeuwse oesters passende Oesterwijn of Oesterchampagne. Op de beurs is ook veel aandacht voor de entertainmentindustrie: van impresariaten tot tribunebouwers, van verhuurbedrijven tot disco-inrichting zijn er te vinden. De beurs is geopend maandag en dinsdag van 12.00 tot 20.00 uur, woensdag van 10.00 tot 18.00 uur. Zie ook ‘Eten op niveau in Maastricht’ en ‘Bakkerijdagen‘.

Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2009 Goes
Lees ook:Horecabeurs Goes 2011
Lees ook:Zeeuwse Horeca Beurs 2010 Goes
Lees ook:Horeca Vakbeurs Brabant
Lees ook:Horecava 2014 in de RAI

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zeeuwse Horeca Beurs Goes

  1. Horeca

    Horecabeurzen, altijd interessant om even op rond te neuzen voor de nieuwste ontwikkelingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>