Eten en drinken op niveau in Maastricht

Het conferentiecentrum MECC in Maastricht staat van 21 tot en met 27 januari 2008 in het teken van gastronomie (2012: klik hier). Er vinden drie evenementen plaats: een beurs voor topkoks, een beurs voor vakbroeders en een beurs voor het publiek. De laatste: PUUR, is een gastronomisch evenement voor fijnproevers en hobbykoks, met kookdemonstraties, lezingen, proeverijen en masterclasses. PUUR vindt dit jaar voor de tweede keer plaats, van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari.

Zie ook ‘Preuvenement Maastricht‘.

Van maandag 21 tot en met woensdag 23 januari vindt ook in het MECC de beurs voor internationale topkoks plaats: de European Fine Food Fair (EFFF). Topkoks proberen nieuwe producten uit en wisselen onderling tips en culinaire geheimen uit. Er zijn workshops, seminars, forumdiscussies en masterclasses. Het beste restaurant in verschillende categorieën wordt gekozen, evenals de beste kok.

De derde beurs in het MECC is de horecabeurs BBB, die dit jaar voor de 54e keer plaatsvindt, van maandag 21 tot en met donderdag 24 januari. Het is de oudste horecavakbeurs van Nederland: hét epicentrum van bedrijven met producten en diensten bestemd voor horeca, grootverbruik en voedingsbranche. De vakbeurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals uit de horeca.

Lees ook:Week van de Gastronomie in Maastricht
Lees ook:Kever Winter Festijn Maastricht
Lees ook:Horecava: vakbeurs voor vakbroeders
Lees ook:Horecava 2014 in de RAI
Lees ook:Woonmooi Maastricht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eten en drinken op niveau in Maastricht

  1. Pingback: Preuvenement in Maastricht | Eropuit

  2. Pingback: TEFAF: kunst -en antiekbeurs Maastricht | Eropuit

  3. Pingback: Bakkerijdagen in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>