Week van de Gastronomie in Maastricht

Maastricht is van maandag 26 tot en met donderdag 29 januari 2009 de gastronomische hoofdstad van Nederland tijdens de Week van de Gastronomie. De MECC opent deze dagen haar deuren voor de 15e editie van The European Fine Food Fair (EFFF) en de horecabeurs BBB (2012: klik hier). De EFFF is een vakbeurs voor topgastronomie en vindt van maandag tot en met woensdag plaats: internationale topkoks proberen nieuwe producten uit en wisselen tips en geheimpjes uit. Er zijn workshops seminars, forumdiscussies en masterclasses. Het beste restaurant in bepaalde categorieën wordt uitgekozen, met als de beste kok.

 

De horecabeurs BBB vindt dit jaar voor de 55e keer plaats, van maandag tot en met donderdag (11.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 17.00 uur). Het is de oudste horecavakbeurs van Nederland: hét epicentrum van bedrijven met producten en diensten bestemd voor horeca, grootverbruik en voedingsbranche. De vakbeurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals uit de horeca. In en rondom Maastricht vinden activiteiten plaats die in het teken staan van lekker eten en drinken op niveau. Die vormen samen met de beurzen in de MECC de Week van de Gastronomie. Het gastronomische evenement PUUR kan niet plaatsvinden op de geplande data (31 januari en 1 februari). Zowel deelnemers als bezoekers hebben op een latere datum aangedrongen.

Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht
Lees ook:Horecavakbeurs en European Fine Food Fair 2011 Maastricht
Lees ook:Horecavakbeurs en Fine Food Fair Maastricht
Lees ook:BBB Horecavakbeurs 2012 Maastricht
Lees ook:Jubileumeditie BBB Vakbeurs in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>