BBB Horecavakbeurs 2012 Maastricht

IMG_20160518_132714MECC Maastricht is van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari 2012 het domein van de 58e editie van de BBB Horecavakbeurs (2014: klik hier), de horecavakbeurs voor zelfstandige ondernemers in Zuid-Nederland: hotel, restaurant, café/ bar/ discotheek en fastservice. Tegelijkertijd vond sinds 17 jaar de European Fine Food Fair (EFFF) plaats, de vakbeurs voor het topsegment in de horeca. De EFFF is zich aan het heroriënteren en komt begin 2012 met een ‘gerevitaliseerd en innoverend concept’.

 

Het BBB Theater biedt workshops en lezingen. Daarnaast zijn er verschillende wedstrijden. De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende horecaondernemers die werkzaam zijn in de toeleveringsbranche van de horeca. De prijs wordt op de eerst dag uitgereikt. Woensdag zijn de Nationale Biertapwedstrijden. Het BBB Speciaalbierplein biedt een breed assortiment aan speciaalbieren. Stichting Culinair Europa organiseert daarnaast zeven wedstrijden om het horecavak te promoten: sinds ruim dertig jaar niet meeer weg te denken van de BBB.

Lees ook:Horecavakbeurs en European Fine Food Fair 2011 Maastricht
Lees ook:Horecava 2011 in de RAI
Lees ook:Week van de Gastronomie in Maastricht
Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht
Lees ook:Horecavakbeurs en Fine Food Fair Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>