Marks & Spencer terug naar Amsterdam

Amsterdam krijgt er dit jaar een warenhuis bij: Marks & Spencer (M&S) komt terug naar de hoofdstad. Het Britse warenhuisconcern heeft plannen om begin april een winkel te openen aan de Kalverstraat in Amsterdam. Het warenhuis in de hoofdstad krijgt een supermarkt en een kledingafdeling: dat blijkt volgens Distrifood uit vacatures voor nieuwe medewerkers.

De kledingafdeling wordt een E-boutique, waar medewerkers met behulp van tablets advies kunnen geven en kunnen laten zien welke producten er nog meer in de webshop te koop zijn. M&S Amsterdam moet een flagship store worden met een luxe uitstraling: het vlaggenschip van de keten. Tot 2001 zat M&S ook aan de Kalverstraat en aan de Meir in Antwerpen en in Den Haag, maar door problemen in eigen land besloot het concern deze filialen te sluiten.

Lees ook:Opening flagship store H&M in pand Maison de Bonneterie
Lees ook:Revival Rokin Amsterdam met komst Noord/Zuidlijn en warenhuizen
Lees ook:Amsterdam heeft eigen Apple Store
Lees ook:Opening El HEMA in de Beurs van Berlage
Lees ook:Amsterdam: winkeliers Kalverstraat willen mensen weren die niet komen winkelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>