Opening flagship store H&M in pand Maison de Bonneterie

@Erik Feenstra

Donderdag 17 december opent H&M een nieuwe flagship store in het pand van Maison de Bonneterie aan het Rokin in Amsterdam. In februari 2014 ging het prestigieuze warenhuis failliet, waardoor de winkels in Amsterdam en Den Haag moesten sluiten. In het Haagse filiaal is vorige maand ook een flagship store van H&M opengegaan.

H&M heeft elf winkels in Amsterdam en 124 filialen in Nederland. Het nieuwe filiaal in Amsterdam wordt ‘een luxueus warenhuis van internationale allure op een iconische locatie’, aldus het Zweedse modebedrijf.

Lees ook:Marks & Spencer terug naar Amsterdam
Lees ook:Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf
Lees ook:Eerste zeven filialen V&D einde deze week definitief dicht
Lees ook:Bijenkorf weg uit vijf steden
Lees ook:Amsterdam heeft eigen Apple Store

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>