Zaterdag 15 september – Alles Is Liefde Dag

Spiritueel Nederland verenigt zich om de liefde te vieren. In 23 spirituele centra in heel Nederland wordt op zaterdag 15 september 2012 de Alles Is Liefde Dag gehouden, met dans, liefdesmaaltijd, lezingen, tantra, meditatie, free hugs, hartceremonies, relatieworkshops, schilderen, films, concerten en veel meer op de programma’s van de 23 centra. Tenminste één bijeenkomst is er steeds gratis. Daarnaast worden sommige tegen vergoeding aangeboden. Deze dag is een initiatief van het spirituele maandblad Koorddanser en Centrum Djoj in Rotterdam (bron: persbericht).

Doel van deze dag is om gezamenlijk het thema Liefde neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen. Ieder centrum doet dat met een eigen programma waarin Liefde centraal staat. Het is uniek dat zoveel spirituele centra in Nederland samenwerken aan een evenement. Annika Hartman van Centrum Djoj: ‘Wij waren heel benieuwd of centra bereid waren om samen te werken. Het is heel mooi om te zien dat dit gelukt is. Verbinding is precies waar het om gaat deze dag!’ Iedereen weet wat liefde is en uit dat op zijn of haar manier. Hoe heerlijk is het om liefde te geven en te ontvangen? Op de Alles Is Liefde Dag gaan deelnemers samen met anderen de verbinding met liefde maken.

Ewald Wagenaar van Koorddanser: ‘We gaan opnieuw kiezen voor Liefde! Dat kan zijn met jezelf, je partner, anderen om je heen, maar ook dingen in je leven waar je dankbaar voor bent. Wees je deze dag extra bewust van je liefde en doe iets liefdevols, of dat nu groot of klein is.’ Koorddanser is het grootste spirituele agendamagazine voor bewustzijnsontwikkeling, met iedere maand artikelen en de spirituele agenda’s van ca 150 centra in ons land. Centrum Djoj is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam, met een breed programma: van communicatiecursussen, coaching, massage, meditatie, familieopstellingen, dans, yoga en sjamanisme tot thema-avonden en business trainingen.

Lees ook:Dansweek Gelderland 2012
Lees ook:Dansweek Gelderland 2011
Lees ook:Dansweek Zeeland
Lees ook:Beatles-Goeroe in Limburg overleden
Lees ook:KWF Kankerbestrijding verwelkomt Toneelgroep Amsterdam als nieuwe ambassadeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>