Vanaf 3 februari reserveren voor Restaurantweek 2010

Van maandag 1 tot en met zondag 7 maart 2010 vindt de zevende editie  plaats van de Nationale Restaurantweek, het grootste horeca-evenement van Europa: voor € 25,= dineren in een sterrenrestaurant, of voor € 20,= lunchen (editie augustus 2010: klik hier). Vanaf woensdagochtend 3 februari is het mogelijk om via de website van de restaurantweek online te reserveren. Organisator DiningCity.com heeft op basis van de publieksbeoordeling van eerdere jaren en algehele kwaliteit 1.250 restaurants geselecteerd; ruim veertig van de geselecteerde zaken hebben één of meerdere Michelin-sterren (bron: persbericht).

De etablissementen bevinden zich niet alleen in de Randstad, maar in heel Nederland. De editie vorig jaar augustus trok 165.000 bezoekers. Na afloop van de week beoordelen de fijnproevers de eetgelegenheden: die met de best waardering is de winnaar van de nationale Restaurant Week Publieksprijs. Bezoekers kunnen alleen stemmen als ze ook daadwerkelijk hebben gereserveerd en gedineerd. Winnaar van de overall publieksprijs was vorig jaar was restaurant ‘Le Défi’ uit het Brabantse Sprang-Capelle. Aangeraden wordt om er snel bij te zijn: dat kan alleen online via de site van de restaurantweek. Daar staat ook een overzicht van alle deelnemende restaurants.

Lees ook:Vanaf 4 februari reserveren voor Restaurantweek 2009
Lees ook:Vanaf 4 augustus reserveren voor Restaurantweek 2010
Lees ook:Reserveren voor Nationale Restaurantweek
Lees ook:Zomers tafelen tijdens achtste Restaurant Week
Lees ook:Vanaf 7 september reserveren voor Restaurantweek 2011

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanaf 3 februari reserveren voor Restaurantweek 2010

  1. Annemarie Roffel

    Wij (Restaurant Lekker La Vie in Terneuzen) doen ook dit jaar in aug (23-29) weer mee met de restaurant week van diningcity. Een leuke en gastvriendelijke manier om gasten kennis te laten maken met ons vernieuwde restaurant. Voor meer informatie zie http://www.hotel-lescaut.nl/restaurant/restaurant-week
    Reserveren kan vanaf 4 augustus 2010. We hebben slechts 1 menu voor lunch en diner (dus nog aantrekkelijker om te komen lunchen) en een keus in voorgerecht en hoofdgerecht.
    Kom gezellig naar Zeeuws Vlaanderen tijdens de restaurant week (en blijf lekker slapen in ons Hotel l’Escaut)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>