Reserveren voor Nationale Restaurantweek

Tussen 25 en 31 augustus kunnen liefhebbers van culinaire hoogstandjes in heel Nederland voor een prikkie eten op topniveau: voor € 20,= een driegangenlunch en voor € 25,= een driegangendiner, tijdens de zomereditie van de Nationale Restaurantweek. (editie augustus 2010: klik hier).  Begin juli hadden zich al 212 restaurant-houders aangemeld, maar dat aantal stijgt nog steeds. Kijk op de website voor het actuele overzicht van de deelnemende restaurants. Op 6 augustus kunt u zich via deze website reserveren voor een plek bij één van de deelnemende toprestaurants. U kunt zich alleen online inschrijven op een drie gangenlunch –of diner. De plaatsen zijn beperkt: op=op.

Er zitten nogal wat Michelin-sterren tussen: Ron Blauw in Ouderkerk aan de Amstel, De Lindenhof in Nuenen, Amarone in Rotterdam en De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht. Enkele sterrenrestaurants vragen een extra tientje ‘Michelin-toeslag’. De nationale restaurantweek is een initiatief van de toonaangevende online restaurantgids DiningCity.com, actief in Nederland en Antwerpen, Madrid, Genève, Rome, New York en Hongkong. Partners zij Horeca Nederland, American Express, Delicious, M-Visible en Ferrari.

 

 

 

 

Lees ook:Vanaf 3 februari reserveren voor Restaurantweek 2010
Lees ook:Vanaf 4 februari reserveren voor Restaurantweek 2009
Lees ook:Alvast reserveren voor Restaurantweek
Lees ook:Reserveren voor de Eetweek: eten vanaf een tientje
Lees ook:Vanaf 4 augustus reserveren voor Restaurantweek 2010

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Reserveren voor Nationale Restaurantweek

  1. Jeffrey

    Beste,

    Ik kan alvast melden dat de beste restaurants al zijn volgeboekt. Maandag mochten de american express kaart houders al reserveren en vandaag relaties van dinnersite.

    Rob Blaauw zit bijvoorbeeld al vol.

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Uiteraard…sponsors eerst in deze commerciele wereld.

    En nu is het 6 augustus…en is er zoals alijd met dit soort acties geen doorkomen aan op de website

      /   Reply  / 
  3. Jeanet Duijverman

    Absoluut een mooi evenement maar erg jammer dat een reservering twee dagen, via Diningcity, van te voren geannuleerd wordt!

    De enige melding die je krijgt is: ‘Middels deze email willen wij aan u bevestigen dat u onderstaande reservering heeft geannuleerd’.

    Bij navraag verwijst Diningcity je door naar het restaurant. Het restaurant ‘Het Tolhuisch’ in Oegstgeest geeft vervolgens aan vol te zitten en inderdaad de reservering te annuleren. Helaas….

    Ik vraag me af waarom men meedoet aan dit evenement als men zo laconiek met de reserveringen omgaat..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>