Vanaf 4 augustus reserveren voor Restaurantweek 2010

Maandag 23 tot en met zondag 29 augustus 2010 vindt de 8e editie van de  Nationale Restaurantweek plaats: zo’n 1.250 toprestaurants bieden lunches en diners tegen gereduceerde prijzen. Tijdens deze zomereditie betaalt een bezoeker 25 euro voor een diner en 20 euro voor een lunch, beide drie gangen. Vanaf woensdag 4 augustus kan (alleen) worden gereserveerd via www.restaurantweek.nl. (bron: persbericht). Vanwege het succes van de voorgaande edities wordt aangeraden niet te lang te wachten. Tijdens de eerste editie in 2006 gingen 25.000 bezoekers uit eten. Inmiddels is deze culinaire week, met 221.000 reserveringen tijdens de laatste editie, uitgegroeid tot het grootste horeca-evenement van Europa, maar dat gaat niet ten koste van  de kwaliteit van  deelnemende restaurants. Organisator DiningCity.com hanteert een strenge selectie en het oordeel van het  publiek weegt ook mee. Alleen de 1.250 beste restaurants van de ruim 10.000 die Nederland rijk is, mogen deelnemen. Daaronder zijn ook meer dan 60 zaken met één of meer Michelin-sterren, waaronder Ron Blaauw, Parkheuvel en de Zwetheul. Op de site is een overzicht te vinden van alle deelnemende restaurants.

 De Restaurant Week wordt georganiseerd door de  online restaurantgids DiningCity.com. Behalve in Nederland is het in 1998 opgerichte bedrijf actief in België, Madrid, Barcelona, Wenen, Rome, New York, Singapore, Dubai, Shanghai en Beijing. Op de website kunnen bezoekers restaurants selecteren op prijsklasse, soort keuken, locatie en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto’s, menu’s, virtuele tours en video. Online reserveren is mogelijk: www.DiningCity.com.

Lees ook:Vanaf 3 februari reserveren voor Restaurantweek 2010
Lees ook:Zomers tafelen tijdens achtste Restaurant Week
Lees ook:Vanaf 4 februari reserveren voor Restaurantweek 2009
Lees ook:Reserveren voor de Eetweek: eten vanaf een tientje
Lees ook:Reserveren voor Nationale Restaurantweek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanaf 4 augustus reserveren voor Restaurantweek 2010

  1. joop post

    En weer lukt het niet om te reserveren.Wat doe ik fout?

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Geen idee …

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>