Vanaf 7 september reserveren voor Restaurantweek 2011

Maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober 2011 vindt de 9e editie van de  Nationale Restaurantweek plaats bij de allerbeste 1000 restaurants van Nederland (2015: klik hier). Reserveren via de website kan vanaf woensdag 7 september.  Tijdens deze zomereditie – dit jaar een maand later dan in 2010 – betaalt een bezoeker € 27,50 voor een 3-gangendiner, € 35,= voor een 4-gangendiner en € 22,50 voor een 3-gangen lunch. Vanwege het succes van de voorgaande edities wordt aangeraden niet te lang te wachten.

Sinds de eerste editie in 2006 is deze culinaire week uitgegroeid tot een van de  grootste horeca-evenement van Europa. De Restaurant Week wordt georganiseerd door de online restaurantgids DiningCity.com. Behalve in Nederland is het in 1998 opgerichte bedrijf actief in meerdere landen. Op de website kunnen bezoekers restaurants selecteren op prijsklasse, soort keuken, locatie en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto’s, menu’s, virtuele tours en video.

Lees ook:Nationale Restaurant Week 2015
Lees ook:Vanaf 4 augustus reserveren voor Restaurantweek 2010
Lees ook:Zomers tafelen tijdens achtste Restaurant Week
Lees ook:Extra dag bij Dining with the stars 2011
Lees ook:Vanaf 3 februari reserveren voor Restaurantweek 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>