Opnieuw sneeuw in aantocht

De strenge vorst van de laatste dagen maakt plaats voor nieuwe sneeuw. Vanmiddag, woensdag 27 januari 2010, trekt vanaf een uur of drie een neerslaggebied met regen en sneeuw vanuit het noordwesten het land in (januari 2012: klik hier). Volgens Meteoconsult gaat het rond 16.30 uur in Amsterdam sneeuwen en later  in Utrecht. Op verschillende plaatsen kan ijzel ontstaan: de Verkeersinformatiedienst (VID) waarschuwt voor gladheid en adviseert  om op tijd naar huis te gaan.

Woensdag drie weken geleden veroorzaakte hevige sneeuwval voor chaos rondom Amsterdam, met files die tot middernacht duurden. Ten westen van de lijn Amsterdam-Rotterdam zal het verkeer naar verwachting weinig hinder ondervinden. De ANWB adviseert de weer –en verkeerssituatie in de gaten te houden. Het KNMI meldt ook voor de komende dagen geregeld sneeuw.

Lees ook:Hevige sneeuwval op komst
Lees ook:Chaos door sneeuw in zuidoosten Nederland
Lees ook:Dooi zet door – treinverkeer op orde
Lees ook:Dak Albert Heijn in Tilburg ingezakt door sneeuw
Lees ook:Dinsdag enorm drukke ochtendspits verwacht door sneeuw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opnieuw sneeuw in aantocht

  1. ANWB.NL

    Eindelijk sneeuw…. Maar wel uitkijken met de auto. Hopelijk ben je goed verzekerd want een ongelukje is nu zo gemaakt. De ANWB heeft trouwens ook verzekeringen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>