Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen in Zandvoort

IMG_20160515_130337Zaterdag 20 en zondag 21 mei is Circuit Park Zandvoort het domein van de Jumbo Familie Racedagen. Max Verstappen, ‘de formule-1 race sensatie van dit moment’, keert terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: de racebaan van Zandvoort en zal in zijn Formule 1 auto verschillende demonstraties geven. Er worden tienduizenden bezoekers verwacht.

Er staan diverse races op het programma, waaronder de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Formula Renault 2.0 Northern European Cup. Voor kleintjes is er vertier op de kinderkartbaan met een springkussen en een reuzenrad. Verschillende artiesten en DJ’s zorgen voor de muzikale noot. Tickets: zie website. Het Raadhuisplein in Zandvoort is voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Pitstopplein’, waar het na de races goed toeven is, als je niet in de file naar huis wilt staan of in overvolle treinen te zitten. Het Badhuisplein is zaterdag vanaf 20.00 uur het domein van het Summer Festival, met Dave Roelvink, Vinzzent en Fijne Deuntjes.

Lees ook:Hoofdrol voor Max Verstappen tijdens Familie Racedagen Zandvoort – 4 en 5 juni
Lees ook:Historic Grand Prix Zandvoort
Lees ook:Paasraces 2017 in Zandvoort
Lees ook:DTM Autoraces Zandvoort 2015
Lees ook:DTM autoraces Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>