Paasraces 2017 in Zandvoort

Tijdens het paasweekend vinden op Circuit Park Zandvoort de jaarlijkse  Paasraces plaats, traditioneel de start van het officiële autosportseizoen. Het evenement staat ieder jaar garant voor een gezellig familie-uitje met een boeiend raceprogramma.

Stoere series uit de Benelux zorgen voor een mix van merkencups, supercars en Truck racing. Vrijdag is de oefendag, de races vinden plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april (eerste paasdag; tijdschema: zie website). Het terrein gaat open om 08.00 uur en sluit om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Paasraces 2015 in Zandvoort
Lees ook:GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen
Lees ook:OW Cup Paasraces op TT Circuit Assen
Lees ook:Foute Cross Lopik
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>