MOTORbeurs Utrecht 2015 in de Jaarbeurs

Donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart staat de  31e editie van de MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs, ‘de mooiste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland’. De eerste editie in een leegstaande meubelzaak in Den Bosch trok zoveel publiek, dat politie en brandweer de deuren tijdelijk moest sluiten. Het jaar daarna verhuisde de MOTORbeurs dan ook naar de veel grotere Utrechtse Jaarbeurs en is met zo’n 100.000 bezoekers niet meer weg te denken.

Zie ook: Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

De basis bleef altijd hetzelfde: een laagdrempelige, gezellige consumentenbeurs waar veel te beleven valt voor elk wat wils. Hoogtepunt van de beurs is WalHALia, de importeurshal, een ‘snoepwinkel gevuld met de nieuwste modellen motoren’. Daarnaast staan er ook alle nieuwe superbikes te pronken. Naast een breed aanbod van nieuwe modellen, gereedschap, kleding, reisorganisaties en motorclubs zijn er allerlei uiteenlopende activiteiten, zoals het Racepaviljoen, het Stuntterrein (buiten), het Workshop theater, ‘de échte steile wand’, Junior Riding Experience, entertainment en zijn er drie themacafés. De beurs is donderdag en vrijdag te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Ruige motorfans in Utrecht
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2009
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>