MOTORbeurs Utrecht 2009

MOTORbeurs Utrecht 2009 bestaat sinds 25 jaar en viert dit jaar een jubileumeditie, van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart in de Jaarbeurs in Utrecht (editie 2013: klik hier). De beurs heeft een riant aanbod voor motorfans: zowel nieuwe als tweedehands motoren, met dealers van beroemde merken, motorhandelaren, motorclubs en reisorganisaties. Maar ook motoraccessoires, zoals helmen en kleding, ontbreken niet. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Vrijwel alle Importeurs van motormerken tonen hun nieuwe modellen.

 

Naast het beursgedeelte staan er activiteiten gepand, zoals: Hot Motorbabes verkiezingen op zondag, Ladies Night op donderdagavond, een Oldtimer Expositie, proefrijden, stunts en shows. De avond ervoor is een VIP previewavond voor genodigden. We tijdens de beurs een motor koopt, ontvangt een gratis lidmaatschap van de KNMV voor 2009 en van KNMV verzekeringen een jaar lang gratis WA-dekking. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag tot 18.00 uur.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs
Lees ook:Ruige motorfans in Utrecht
Lees ook:Noordelijke Motorbeurs 2011 in Groningen
Lees ook:Noordelijke Motorbeurs 2012 Groningen
Lees ook:Noordelijke Motorbeurs Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>