Noordelijke Motorbeurs Groningen

bloemenjaarmarkt2010-048[1]Vrijdagavond 17 januari begint in Martiniplaza in Groningen de 19e editie van de Noordelijke Motorbeurs (2015: klik hier). Wat in 1996 begon als een regionale beurs, groeide uit tot één van de grotere jaarlijkse motorbeurzen van het land. Tot en met zondag 19 januari presenteren 110 bedrijven en organisaties hun producten en diensten. De meeste motormerken zijn er, zoals Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Verschillende motorclubs zijn aanwezig om informatie te geven. Naast nieuwe en gebruikte motoren is er van alles op motorgebied te vinden, zoals kleding, accessoires, vakanties, verzekeringen, rijopleidingen, vervolgopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn organisaties en (overheid)instanties aanwezig, zoals de Politie, de Motorrijders actiegroep (MAG) en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). De deuren zijn geopend vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Noordelijke Motorbeurs 2012 Groningen
Lees ook:Dé Noordelijke Motorbeurs in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Noordelijke Motorbeurs 2011 in Groningen
Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:Western Experience in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>