MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Donderdag 21 tot en met zondag 24 februari 2013 (aan het eind van de voorjaarsvakantie) staat de MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs (2014: klik hier). De beurs is traditioneel de aftrap van het nieuwe motorseizoen en biedt alles waar je als motorrijder naar op zoek bent: van grote motordealers en –handelaren tot reisorganisaties, motorclubs en gereedschap, accessoires, helmen en kleding.

Ook informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur zijn er te vinden. Bijna alle importeurs tonen hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals de 4e Custom Bike Contest, demonstraties en stunts op het buitenterrein, het Race Paviljoen (voor jong en oud), de Rally Stage (met prominente Dakar-rijders), de werkplaats Men at Work, Try the Bike (voor mensen zonder motorrijbewijs, onder deskundige begeleiding) en de Motorvrouw van het Jaar. Dit jaar is de winnares Vivian Sigterman uit Apeldoorn. Ze kreeg haar trofee op 15 februari in Maarssen. De beurs is donderdag en vrijdag te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:MOTORbeurs Utrecht 2012 in de Jaarbeurs
Lees ook:Motorbeurs 2011 in Utrecht
Lees ook:BedrijfsautoRAI 2012
Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:30e MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>