Stoute Cross Nunspeet

Zaterdag 18 oktober vindt in het Noord Veluwse Nunspeet de Stoute Cross plaats: volgens de website de 5e legale editie (update 2010: klik hier). Een recordaantal van bijna 400 rijders zorgen voor spektakel met de Trekkerstrek, Steile Wand, Combine Races, parachitisten, demonstratievoertuigen en monstertrucks.

 

Vanaf 9.30 uur beginnen de brommers op het speciaal ingerichte terrein aan de Oosteinderweg met hun crosses. Langs de baan staan dit jaar voor het eerst een aantal tribunes. Over de toegang van het circuit is weer een loopbrug gebouwd, waardoor bezoekers om de hele baan heen kunnen lopen (en veilig). Voor de kleintjes is er een speelparadijs. Tijdens de cross worden loten verkocht; aan het eind van de middag is de trekking en worden er prijzen verdeeld zoals een scooter, een minicrosser en een crossfiets. De toegang is gratis.

 

 

Lees ook:Stoute Cross Nunspeet 2009
Lees ook:Stoute Cross Nunspeet 2010
Lees ook:Marathon op ijs gaat niet door
Lees ook:Landelijke Motordagen 2016 op TT-Circuit Assen
Lees ook:Landelijke Motordagen TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>