Stoute Cross Nunspeet 2009

Zaterdag 17 oktober 2009 vindt in het Noord-Veluwse Nunspeet de 6e editie plaats van Stoute Cross 2009 plaats, een gratis spektakel voor rondcrossende brommers, motoren, crosskarts, baanschuiven, zijspan, strandquads en auto’s (editie 2010: klik hier). Dit jaar niet alleen vooruit: er wordt ook achteruit gecrost. Daarnaast is er volop ander spektakel, zoals een caravanrace, helikoptervluchten,  parachutespringen en een kinderspeelparadijs.

Het terrein aan de Oosteinderweg (bij de GPS Kippenslachterij) is dankzij sponsoren gratis toegankelijk: ‘kiek’n kost niks’. Om 8.30 uur kan iedereen de baan te voet verkennen, om 9.00 uur worden alle deelnemers op het startveld gebrieft en om 9.10 uur is de officiële opening. De wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Langs de baan staan dit jaar voor het eerst een aantal tribunes.

Lees ook:Stoute Cross Nunspeet 2010
Lees ook:Stoute Cross Nunspeet
Lees ook:Evenementen op schrikkeldag
Lees ook:Stadjersmarkt in Groningen
Lees ook:Maandag 29 februari: evenementen op Schrikkeldag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>